Planlegg turen til Nuvsvåg

Ønsker du å fiske på Lopphavet og få torsk på opptil 20 kilo, eller oppleve toppturer i verdensklasse – med eller uten ski på beina? Velkommen til Nuvsvåg! Det er relativt enkelt å reise hit. At du er avhengig av ferge for å komme helt fram gjør at det likevel er lurt å planlegge reiseruten godt på forhånd. Vi bistår deg gjerne med reiseplanen, det er bare å ta kontakt!
Mann med caps og sekk ser opp mot fjellene. Foto.
Andre ting å gjøre i Nuvsvåg
Turer i majestetisk natur eller SUP-brett i krystallklart vann – aktivitetsmulighetene er mange. Velkommen til nye opplevelser i Nuvsvåg!
Ferje som kjører over fjorden. Foto.
Slik kommer du deg hit
Kommer du langveisfra er det enklest å fly til Alta og gjøre siste del av reisen med bil og ferge. Husk å sjekke fergeruten!

Sov godt i Nuvsvåg

Arctic Nuvsvåg har tre hytter med tilhørende anneks og én leilighet. Ved behov disponerer vi også to sommerhus til utleie.

Nyttig å vite

For å begrense kontakt mellom ulike grupper har vi i løpet av det siste året tilpasset vårt anlegg så vi nå har totalt tre sløyestasjoner – to innendørs og en utendørs.

På anlegget har vi både grillhytte og badstue for felles kos og hygge, disse kan leies mens du er på besøk. Gi oss beskjed senest kvelden i forveien for å booke grillhytta eller badstua. Pris NOK 550,- for to timer (badstue) / 550,- for tre timer (grillhytte). Badstua og grillhytta stenger kl. 23.

Dersom du ikke rekker å handle før vi setter kursen mot kysten, kan vi gjøre det for deg mens vi venter på flyet. Send handleliste!
Vi kan også sørge for innkjøp av nødvendig tørrmat og drikke lokalt, så kveldsmaten kan inntas rett etter ankomst.

Har du behov for bil mens du er hos oss, kan dette lånes. Spør oss om billeie!

Vi henter deg gjerne på flyplassen i Alta dersom du har behov for det. Dette må bestilles god tid i forkant av ankomst.

Vertskapet du møter på Arctic Nuvsvåg behersker norsk og engelsk.

Vi følger til enhver tid gjeldende smittevernsregler og anbefalinger fra myndighetene.

Familie raster på stein i fjellheimen. Foto.
Vi kan skreddersy oppholdet for deg
Er du ikke helt sikker på hva du vil gjøre på ferien i Nord-Norge, men ønsker flotte opplevelser i rå og urørt natur? Vi hjelper deg gjerne med alt fra å planlegge reisen hit til å tipse deg om ting du kan gjøre i området.
Vei langs sjø og fjell. Foto.
Trygg ferdsel i naturen
Nuvsvåg er omkranset av vill og frodig natur ved Lopphavet. Men husk å vise respekt for naturen der du ferdes!

Gjør deg klar for din neste tur