Oppdag Nuvsvåg

Været i Nuvsvåg

I dag
Været i dag 21°
I morgen
Været i dag 13°

Områdene rundt Nuvsvåg er kontrastfylte og varierte, og et strålende utgangspunkt for både aktive og avslappende opphold. I frisk luft og stillhet kan du ligge i lyngen og drømme deg bort, mens det eneste du hører er din egen puls og vinden som suser.

Eller du kan bryne deg på topptur til noen av våre fantastiske Finnmarksalper som strekker seg tusen meter rett opp fra havet. For badenyfer er Nuvsvågs enorme sandstrand – med muligheter for bading og SUP-brett – et yndet turmål. Eller vil du kanskje utforske verden under havoverflaten? Vi tar deg med tilbake til elementene!

Tre personer og hund på fjell med utsikt til havet bak. Foto.
Aktiviteter på land
Med sin unike kombinasjon av bratte alpefjell og grønnkledde daler står naturopplevelsene i kø i Nuvsvåg. Her kan du bryne deg på topptur til ett av våre majestetiske 1000-metersfjell, eller du kan sanke poster på Perletur – en lavterskelaktivitet til flere fine destinasjoner for hele familien. Du kan fiske ørret i sagnomsuste Jomfrudalen, gå på bærtur i høstmånedene, eller hva med en sykkeltur langs kystveien med mulighet for et møte med selveste havørna? Kontakt oss gjerne for info om området.
Silhuett av person som står på fjellknaus med midnattssol over havet i bakgrunnen. Foto.
– Toppturer
– Perletur
– Tur i dalførene
– Bærplukking
– Ferskvannsfiske
– Sykkeltur
– Fotografering
– Midnattsol
SUP-padling på havet, foto sett ovenfra.
Aktiviteter i vann
Med Lopphavet som vår nærmeste nabo i nord finnes det også varierte aktiviteter i det våte element. 200 meter fra Arctic Nuvsvåg ligger en langstrakt sandstrand som er et ypperlig utgangspunkt for bading og turer på SUP-brett eller i kajakk. Stranda er også et godt utgangspunkt for vindsurfing og kiting, året rundt. For den fartsglade kan en tur på vannski anbefales – båtene våre trekker deg lett opp! I nabofjorden mot vest, Ullsfjord, kan du gå rundt i ruinene av et stort kystfort som var operativt under andre verdenskrig. Her er det også fint turterreng for både store og små.
Mann og barn går lamgs strand med sup-brett og årer under armene. Foto.
– SUP brett
– Padling (kajakk)
– Badestrand
– Vannski
– Dykking
– Vindsurfing/kite
– Båttur til kystfortet i Ullsfjord
Sol skinner gjennom skyer over havet. Foto.
Gode dykkeområder
I Nuvsvåg finnes mange steder det er fint å drive med sportsdykking. I områdene utenfor bygda kan du finne et yrende liv under vann, eller du kan dykke på gamle, forliste fiskebåter. Innerst i fjorden kan du også finne restene av et tysk kampfly som styrtet under andre verdenskrig.

Nyttig å vite

Vi leier ut sykler, SUP-brett og kajakker i vår minishop. Kontakt oss gjerne for booking eller tips til turmål.

Uansett årstid er det godt å få varmen i vår badstue – en ypperlig avslutning på en innholdsrik dag. Badstua har utsikt mot havet og er veldig populær, så reserver den gjerne ved å kontakte oss i god tid før dere ønsker å bruke den, senest kvelden i forveien da den er vedfyrt og det tar litt tid å fyre den opp før den er varm nok for bruk. Badstua stenger kl. 23. Pris NOK 550,- for to timer.

I et av våre tørkerom kan vått turtøy henges til tørk, så alt blir tørt og klart til nye opplevelser neste dag.

Hva med å samles i grillhytta for et felles måltid og god stemning? Rett ved hovedhuset har vi ei trivelig grillhytte med plass til ca. ti personer. Her kan dere kose dere i festlig lag, lage mat sammen og nyte den lyse sommernatta. Husk at den må reserveres på forhånd i resepsjonen. Grillhytta stenger kl. 23. Pris NOK 550,- for tre timer.

Vi kan stille bil disponibel ved behov for transport til turens start. Spør oss om turtransport!

Legg firmaturen til Nuvsvåg
Sammen mot elementene! Legg neste teambuilding, kick-off eller firmatur til Nuvsvåg. Vi garanterer minner for livet – ta kontakt for å legge en plan!
Bilde av hav og fjell med vei langs foten av fjellet. Foto.
Planlegg turen hit
Med direktefly til Alta, etterfulgt av en severdig og innholdsrik biltur til kysten, er Finnmarkseventyret nærmere enn du kanskje tror.

Gjør deg klar for din neste tur