Om Arctic Nuvsvåg

Været i Nuvsvåg

I dag
Været i dag 19°
I morgen
Været i dag 19°

På syttiende breddegrad, omkranset av Finnmarksalpene, Øksfjordjøkulen og Lopphavet, finner du Nuvsvåg. I gamledager var det yrende liv i bygda, med både lokal fiskeflåte og gårdsdrift. I dag er stedet en liten, bortgjemt perle med et vell av muligheter for både aktive og avslappende opphold, tett på elementene.

Alle våre fasiliteter ligger innenfor en radius på cirka 1,5 km fra hovedanlegget. Vi er behjelpelige med transport til bryggeanlegg ved behov. Velkommen til uforglemmelige opplevelser i Nuvsvåg!

Hvor ligger hva?

1

Resepsjon/Minishop, bensinutsalg, sløyerom, Jomfrudalen (leilighet)

2

Hyttene Svartfjellet, Kollaren og Nuven m/anneks, grillhytte, badstue

3

Sløyerom (innendørs og utendørs fasiliteter)

4

Kaianlegg for våre åtte båter

Når du kommer til Arctic Nuvsvåg bor du tett på vertskapet. Skulle det være noe du lurer på eller trenger hjelp til er Rolf, Marianne, Mette og Stian aldri langt unna.

Foto av Rolf med hatt og solbriller som ser i kamera og smiler.
Rolf
Rolf er vår daglige leder og en av fire som utgjør vertskapet hos Arctic Nuvsvåg. Han er en ihuga laksefisker og jeger, og en god mann å spørre om du trenger tips til fiskeplasser. Rolf er kjent for sitt gode humør, glimt i øyet og innstillingen «alt kan ordnes».
Marianne står ved siden av stor fisk og smiler til kamera.
Marianne
Marianne er vår «altmuligkvinne». Hun tar seg av det praktiske knyttet til overnattingsstedene og styrer med stø hånd. Hun trives, som Rolf, godt ute i naturen – både på fjellski og til fots. Hun er også en dreven fritidsfisker, og er ofte å finne i bærmarka om høsten.
Foto av Stian som sitter sammen med hund i fjellheimen.
Stian
Stian er vedlikeholdsansvarlig og vårt tekniske vidunder som holder maskineriet i gang. Han har ansvar for det meste som kan fikses, og er ofte sett løpende mellom prosjekter. Stian sier aldri nei og stiller alltid opp for deg som trenger hans hjelp.
Mette viser frem fisk på fiskestang og smiler til kamera. Foto.
Mette
Vår andre «altmuligkvinne», Mette, tar med seg mannen Stian og barna fra Sunnmøre omtrent samtidig som trekkfuglene kommer tilbake om våren hvert år. Hun er en ivrig fritidsfisker og bærplukker, og er vårt blide ansikt utad i butikkutsalget om sommeren.
Mann med caps og sekk ser opp mot fjellene. Foto.
Andre ting å gjøre i Nuvsvåg
Turer i majestetisk natur eller SUP-brett i krystallklart vann – aktivitetsmulighetene er mange. Velkommen til nye opplevelser i Nuvsvåg!
Vei langs sjø og fjell. Foto.
Planlegg turen til Nuvsvåg
Nuvsvåg er omkranset av vill og frodig natur ved Lopphavet. Nærmeste flyplass ligger i Alta, og flyturen fra Gardermoen tar cirka 1 time og 50 minutter. Fra Alta gjøres siste del av reisen med buss eller bil og ferge.

Gjør deg klar for din neste tur