Reis til Nuvsvåg

Nuvsvåg ligger strategisk plassert like ved de beste fiskeplassene i området, med relativt lett adkomst utenfra. Kommer du langveisfra, kan du ta fly til Tromsø, Alta eller Hasvik og reise den siste biten med bil og ferge.

Tromsø lufthavn (TOS)
373 km
Alta lufthavn (ALF)
132 km
Hasvik lufthavn (HAA)
49,9 km

Det finnes flere autoriserte bilutleiere i Tromsø. Leiebil gir deg den ultimate frihet til å oppleve den fantastiske naturen på vei til- og i Nuvsvåg. Du henter enkelt og greit ut bilen på flyplassen ved ankomst og leverer den tilbake ved avreise eller ved annen avtalt destinasjon. Dersom du ønsker å ta sjøveien fra Tromsø er det også mulig å ta Hurtigruten til Øksfjord.

Du kan leie bil også i Alta, eller du kan ta rutebuss fra Alta til Øksfjord.

Ved ankomst via Hasvik må du ta ferge til Øksfjord. Vi kan bistå med henting enten direkte på flyplassen eller ved ankomst fergeleiet i Øksfjord.

Bilturen til Arctic Nuvsvåg

Kommer du med bil, følger du E6 til Langfjordbotn. Der tar du av til fylkesvei 882 mot kysten og følger skilting til Øksfjordjøkulen / Øksfjord / Hasvik. Ved fergeleiet i Øksfjord plasserer du deg i køen merket «Nuvsvåg/Tverrfjord». Fra fergeleiet i Tverrfjord er det en 15–20 minutters kjøretur til Arctic Nuvsvåg. Last gjerne ned Snelandia-appen for oppdaterte ruter.

Parkering
Alle våre hytter har tilknyttede biloppstillingsplasser med god plass.
Elbillader
Dersom du har elbil, tilbyr vi sikker lading på dedikert ladestasjon ved vårt hovedanlegg.
Leiebil
Det fins flere autoriserte bilutleiere i Alta og Tromsø. Leiebil gir deg den ultimate frihet til å oppleve den fantastiske naturen på vei til- og i Nuvsvåg. Du henter enkelt og greit ut bilen på flyplassen ved ankomst og leverer den tilbake ved avreise eller ved annen avtalt destinasjon.
Vi henter deg
Vi kan hente deg på flyplassen i Alta ved behov. For å benytte denne tjenesten må vi ha beskjed god tid i forveien. Dersom du ikke rekker å handle inn nødvendige artikler før vi kjører mot kysten, kan vi besørge handling i forkant av at vi henter deg.

Gjør deg klar for din neste tur