Overnatting

Hvor vil du bo? I ei stor tømmerhytte, koselige småhytter, leilighet eller autentisk hus med sjarm og flott havutsikt. Det er ditt valg, vi har noe for enhver smak.

Alle boligene har høy standard med et fullt utstyrt kjøkken, oppvaskmaskin, komfyr, kaffetrakter, vannkoker og kjøleskap.  Utsikt over hav og fjell, eget lite uteområde med sitteplasser og grillpanne.  Et perfekt sted å nyte midtnattsola.

Vi har alt dere trenger for å nyte ferien i harmoniske omgivelser.  Alle boligene vil være nyvaska ved ankomst, med oppredde senger og håndklær til alle.

Alle hyttene og leiligheta ligger rett ved resepsjonen som også har en kiosk.  Nessehuset ligger ca en km unna de andre.  Dette huset ligger på et nes, med fantastisk utsikt, rett ved fjæra.

Her kan du ta en liten titt på alle boligene.

Hos oss får du alltid gratis WiFi!

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Fasiliteter

Badstue

Trenger du å koble helt av etter en lang dag på fjellet, på havet eller på stranda, kan vi by dere på en liten tur i badstua vår. Også denne har utsikt mot havet. Badstua er veldig populær, så vi anbefaler å reservere den i god tid før dere ønsker å bruke den. Man kan reservere den for opptil 3 timer. Badstua stenger kl 23.

Vennligst reserver badstua kvelden i forveien, den er vedfyrt så det tar litt tid å fyre den opp før bruk.
Se prisliste

Grillhus/hytte

Rett ovenfor hovedhuset har vi ei trivelig grillhytte. Her kan man kose seg i festlig lag, lage mat sammen og nyte den lyse sommernatta. Det er plass til omkring 10 personer i hytta. Denne må reserveres på forhånd i resepsjonen, siden vi har mange gjester, og alle har mulighet til å bruke den. Grillhytta stenger kl 23.
Se prisliste

Sløyerom/Fileteringsrom

Trenger du et sted til å filetere og pakke dagens fangst, så har vi et eget sted for dette. Vårt fileteringsrom er innendørs, med flott utsikt over havet utenfor.
Rommet har gode benker for filetering og pakking av fangst. Hver hytte har sin egen fryseboks for oppbevaring av fangst.

Tørkerom

Tørkerommet har installert tørker for støvler og hansker og knaggrekker for tørk av bekledning.


Kiosk

I resepsjonen har vi en liten sommerbutikk/kiosk. Her selger vi bensin/diesel, fiskeutstyr, brus og andre kioskvarer. Vi har også enkle basis dagligvarer som kaffe, knekkebrød, syltetøy og en del andre tørrvarer.